SİİRT / MERKEZ - Gazi Anadolu Lisesi

Gazi Anadolu Lisesi

Algül Mah. Şeyh Musa Camii Karşısı No 1, Siirt Merkez
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Yatakhane Koğuşu :1
Sabah 08:00-12:05 Öğle 13:10- 15:20
İngilizce-Almanca
Pansiyon Bilgileri